Garantie

 

Logo GarantieProdusele De Dietrich sunt garantate impotriva orcaror vicii de material sau defecte intrinseci de functionare.

Perioada de garantie acordata echipamentelor De Dietrich este de:
• 24 de luni de la data PIF, dar nu mai mult de 27 de luni de la data facturarii;
• 36 de luni pentru corpuri focar cazane otel/fonta de la data PIF, dar nu mai mult de 39 de luni de la data facturarii;

Duratele medii de viata ale produselor sunt: cazan mural, atmosferic din fonta, cazan presurizat din fonta, cazan de otel, arzatoare, pompe , sisteme de alimentare cu apa, boiler ecu acumulare, grile de introducere, evacuare  si reglaj aer, centrale de tratare a aerului, aeroterme: 20ani

Puteti descarca documentul atasat cu durata garantiilor De Dietrich - descarca document.

Asigurarea garantiei si service-ului se fac având în vedere conditiile care sunt conforme cu legislatia româna, cu reglementarile privind protectia consumatorilor si obligatiile ce revin agentilor economici în comercializarea produselor de folosinta îndelungata destinate consumatorilor.


Echipamentele sunt insotite de agrementele tehnice obtinute în urma testelor si verificarilor. Pentru siguranta în functionare, exploatarea si întretinerea lor se iumpune a se face conform instructiunilor de instalare/exploatare anexate echipamentelor.


Garantia acopera repararea sau înlocuirea pieselor, subansamblelor si a tuturor aparatelor recunoscute de noi ca defecte la origine.


Conform legislatiei în vigoare, durata garantiei se prelungeste cu timpul scurs de la data la care utilizatorul a reclamat defectul si pâna la data repunerii acestuia în stare de functionare (date ce se vor mentiona în Certificatul de garantie).
Garantia este conditionata de faptul ca punerea în functiune, intervetiile si întretinerea echipamentelor trebuie facute exclusiv de firme autorizate, conform legislatiei si normelor în vigoare.