De ce acest site?

 

Logo ScopulAm conceput acest website pentru a veni in intampinarea utilizatorilor si specialistilor de echipamente De Dietrich cu raspunsuri si informatii elaborate pe doua niveluri, fiind structurat pe capitole pentru o urmarire facila.
Primul nivel se adreseaza utilizatorilor de echipamente De Dietrich. Acestia sunt indrumati profesional cum sa remedieze unele situatii care pot sa apara in exploatarea echipamentelor prin Ghidul de Depanare Rapida. Nivelul doi este pentru specialistii in termotehnica. Acestia pot gasi raspunsuri la situatiile aparute, carti tehnice ale echipamentelor, scheme de montaj, etc.

Ghidul de Depanare Rapida va explica cauzele de la care pot aparea unele neregularitati in functionarea echipamentului, dar si rezolvarea acestora (ex.: flacara nu se aprinde, calorifere reci iarna, centrala functioneaza cu intermitente si intra in avarie etc.). In cazul in care nici una din rezolvarile mentionate nu va ajuta, trebuie doar sa completati formularul din josul paginii si in cel mai scurt timp unul din specialistii nostri de service va lua leagatura cu dumneavoastra.

Pagina de Documentatie Utila va pune la dispozitie documentatia completa pentru echipamentele De Dietrich, de la prospectul comercial la notita de utilizare si notita tehnica.
 
Capitolul de Legislatie va pune la dispozitie linkuri  utile referitoare la actele normative care reglementeaza activitatea din domeniul instalatiilor termice.
 
Partea de Garantii va prezinta termenul de garantie a fiecarui echipament De Dietrich si serviciile care sunt incluse in acest interval. Va mai puteti informa si despre serviciile post vanzare oferite si despre cum va puteti prelungi garantia.
 
Nu ezitati sa ne contactati pentru orice problema referitoare la echipamentele De Dietrich prin formularul atasat paginii de Contact.