Cum Devii Partener

 

Logo Partener

Descoperiti toate informatiile si serviciile pe care De Dietrich vi le pune la dispozitie in scopul imbunatatirii performantelor activitatii dvs, in vederea  dezvoltarii propriei afaceri.

Ce inseamna a fi Partener de Service Autorizat?

A fi partener de service autorizat pentru  echipamentele De Dietrich inseamna a avea o serie intreaga de avantaje in beneficiul Dvs.

  • Veti avea posibilitatea de a reprezenta in zona Dvs. o marca de prestigiu, o marca prezenta pe piata europeana incepand cu anul 1684. Brandul De Dietrich reprezinta un simbol al calitatii si al tehnologiei novatoare. De Dietrich este pionier pe piata europeana in fabricatia centralelor termice ce folosesc tehnologia condensarii. Una din preocuparile principale ale marci De Dietrich este promovarea sistemelor de incalzire ce folosesc tehnologii neconventionale.

Pe langa avantajul de a reprezenta o marca de prestigiu caracterizata de o calitate de exceptie, vor mai exista si urmatoarele:

  • Veti putea beneficia de traininguri periodice pentru echipamentele De Dietrich si veti permanent informatii cu  noutatile de ultima ora. Tehnicile de incalzire reglementarile din domeniu evolueaza in permanenta. Dispozitivele periferice, cum ar fi automatizarile  si arzatoarele, sunt din ce in ce mai performante. Toate aceste modificari necesita sa va actualizati in mod constant cunostinte referitoare la instalare, punerea in functiune si intretinerea acestora.
  • Veti avea posibilitatea de a va creste nr de clienti si de beneficii, implicit, datorita  gamei largi  de echipamente la care puteti interveni, ceea ce presupune o crestere a numarului de contracte de service.
  • Veti putea beneficia in permanenta de consultanta de specialitate.
  • Veti putea avea la dispozitie intreg catalogul de piese de schimb in format electronic, aferent  documentatiei corespunzatoare.

Pentru a deveni un partener de service autorizat sunt necesare a fi indeplinite conditiile minime ,  astfel incat pe viitor veti putea beneficia de toate avantajele descrise mai sus.
Pentru a vizualiza conditiile necesare, va rugam sa descarcati documentul atasat.

Daca va intereseaza aceste aspecte va rugam sa completati chestionarul de mai jos, ulterior un reprezentant va lua legatura cu dumneavoastra in cel mai scurt timp.

 

 

 

: *
: *
: *
: *
: *
: